Silifke Ticaret Odasından Başkan Kurt’a hayırlı olsun ziyareti

Silifke Ticaret Odasından Başkan Kurt’a hayırlı olsun ziyareti

Silifke Ticaret Odasından Başkan Kurt’a hayırlı olsun ziyareti
 

Silifke TSO Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti ve yeni ilçe başkanı Mehmet Emin Kurt´a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar , TSO heyeti ile birlikte yaptığı ziyarette güzel dilek ve temennilerde bulundu ve piyasa şartlarından ve ülkenin içinde bulunduğu durumdan bahsetti. Ülke için birlik ve beraberlik çağrısı yapıldı.

AK Parti  İlçe Başkanı Mehmet Emin KURT yapılan ziyarette, siyasi partiler toplumun ve devletin temel siyaset organlarıdır, sivil örgütlerdir. Siyasi partiler demokrasinin işlemesi için vardır, vatandaş için vardır burada hep birlikte halkımızın selameti için çalışacağız dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36