SİLİFKE TİYATROYA DOYACAK

SİLİFKE TİYATROYA DOYACAK

SİLİFKE TİYATROYA DOYACAK

Bu yıl 43. kutlanacak olan Uluslararası Silifke Kültür Haftasında yer alacak olan tiyatrolar belli oldu. Türkiye’nin ünlü tiyatro sanatçıları ve tiyatro gurupları bir hafta boyunca Silifke’de sahne alacak.

Sanatçı konserlerinin ardından festivalin sönük geçeceğini düşünen Silifkeli gelecek olan tiyatro ekipleri ile yeniden canlılık kazanacağını belirterek, “Bu yıl ilk kez bu kadar ünlü tiyatrocuları ilçemizde göreceğiz ve izleme şansı yakalayacağız.  Birinden ünlü ve değerli tiyatro sanatçılarını Silifkelilerle buluşturan Belediye Başkanımız Mustafa Turgut ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Aralarında Cem Davran, Bahtiyar Engin, Selin Yeninci, Levent Üzümcü, Genco Erkal, Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Selim Can Yalçın, Salih Kırlı, Simge Çelik gibi ünlü tiyatro oyuncularının da bulunduğu doyumsuz tiyatro geceleri Silifkelileri bekliyor.

İŞTE GELECEK OLAN TİYATRO SANATÇILARI VE EKİPLERİ:

20 Mayıs 2015- Müzikli Dans Gösterisi “İstibdat Kumpanyası”

21 Mayıs 2016 –Berat Kandili Programı- Semazen Gösterisi

22 Mayıs 2015- Müzikli Gösteri  “Yaşama Dair”

23 Mayıs 2016 – iki perdelik Komedi “Karım Kocam Oldum”

24 Mayıs 2016- Halk Söylencesi “Öteki Ölümü”

25 Mayıs 2016- Tartuffe ‘Bezirgan”

26 Mayıs 2016- 2 perdelik komedi oyunu “Yetersiz Bakiye”

 

 















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36