Silifke TSO, Dörtyol TSO ile kardeş oda oldu

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası arasında iş birliğini güçlendirmek amacıyla Kardeş Oda Protokolü imzalandı.

Silifke TSO, Dörtyol TSO ile kardeş oda oldu

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Mersin Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve Mersin Deniz Ticaret Odası iş birliğinde Ulu  Resort Otel’de düzenlenen ‘’Liderlik Akademisi ve Strateji Çalıştayında Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, Kardeşlik Protokolünü imzaladığı yeni kardeş odası Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda protokolünü imzalayarak  işbirliğini güçlendirmeyi hedefliyor. 

Kardeşlik Protokolü hakkında bilgi veren Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, ‘odamız ile  Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası arasında işbirliğini güçlendirmek amacıyla kardeş Oda Protokolü imzaladık. Bu protokolün amacı SİTSO ile DTSO arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, iş birliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler ve projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında  sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek ve böylece Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası arasındaki birliktelik ile diğer odalara rol model olmak amacıyla imzalanmıştır.” Dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36