Silifke Ziraat Odası, Tarım fuarında göz doldurdu

Silifke Ziraat Odası, Tarım fuarında göz doldurdu

Silifke Ziraat Odası, Tarım fuarında göz doldurdu
 

Türkiye’nin en önemli tarım fuarlarından biri olan 15’inci Mersin Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezi’nde yerli ve yabancı 200’den fazla firmanın katılımıyla kapılarını açtı.

HABER: Atike Ceylan KAÇAR

15. Mersin Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarına katılan Silifke Ziraat Odası ise fuarda açtığı stant ile göz doldurdu. Başta çilek olmak üzere  bölgede yetiştirilen ürünlerin sergilendiği fuarda, Silifke standını ziyaret edenler hem damak hem de göz zevklerine hitap eden ürünler hakkında üreticilerden bilgi aldı. 

Silifke Çileğine tam puan

Ziyaretçilerin en çok Silifke çileğine ilgi gösterdiği stantta Silifke Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun ve Silifke Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri bölgede yetiştirilmeye başlanan diğer alternatif ürünler hakkında da bilgiler verirken, Silifke Ticaret Odası Başkanı Nurettin Kaynar ve yönetimi de Silifke stantını ziyaret ederek, misafirler ile yakından ilgilendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36