Silifke’de 208 kişi görevden uzaklaştırıldı

Silifke’de 208 kişi görevden uzaklaştırıldı

Silifke’de 208 kişi görevden uzaklaştırıldı


15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ operasyonları tüm yurtta devam ediyor.

'FETÖ' soruşturması kapsamında Mersin’in Silifke ilçesinde şuana kadar 208 kişinin görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir , Silifke’de FETÖ operasyonu kapsamında tutuklananlar, gözaltına alınanlar ve görevden uzaklaştırılanlar hakkında bilgi verdi.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye’nin dört bir köşesinde olduğu gibi Silifke’de de 'FETÖ' soruşturması kapsamında çalışmaların hız kesmediğini belirterek, şuana kadar kamuda görevden alınan 208 kişi bulunduğunu, bunlardan 28 kişisinin tutuklandığını, 31 kişinin adli kontrol kapsamında bırakıldığını ve  68 kamu görevlisinin görevden ihraç edildiğini bildirdi. Bunun yanı sıra 8 kişinin ise adli makamlarca serbest bırakıldığını kaydeden Kaymakam Cinbir,  Fetö terör örgütü ile mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini  söyledi.

Öte yandan kapatılan özel eğitim kurumlarına yönelik yapılan çalışma kapsamında FETÖ'ye yakınlığı ile bilinen Özel Yıldırımhan Burak İlkokulu ve Özel Yıldırımhan Burak Ortaokulunun Milli irade İmam Hatip Ortaokulu olarak hizmete girdiğini belirten Kaymakam Cinbir,  iki yurdunda Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlandığını  ve lise öğrencilerine yönelik 100 kişilik kız, 100 kişilik erkek yurdu olarak hizmet vermeye başladığını kaydetti.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36