Silifke’de bayram hazırlığı

Silifke’de bayram hazırlığı

Silifke’de bayram hazırlığı

 

Yaklaşan ramazan bayramı öncesinde  Silifke kent merkezinde vatandaşların rahat huzurlu ve güvenli bir şekilde bayram geçirmeleri için hazırlıkların devam ettiği bildirildi.

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Yaklaşan ramazan bayramı öncesinde belediye ekiplerimiz kent merkezinde park ve bahçelerin bakım onarımı, bozulan yolların acil tamir edilmesi, temizlik çalışmalarının hızlandırılması, esnaf ve semt pazarlarının denetlenmesi, kaldırım işgalleri gibi alanlarda çalışmalar yürütmekteyiz. Belediye olarak ramazan ayı öncesinde başlattığımız yoğun çalışmaları bayram öncesinde de sürdürüyoruz. Temiz kent temiz toplum anlayışıyla çalışarak, Silifkeli hemşehrilerimize ve bayram süresince ilçemize gelecek olan misafirlerimize sağlıklı bir hizmet verebilmek için tüm ekiplerimiz görev başındadır. Amacımız kendi memleketimize, kendi insanımıza hizmetlerin en iyisini yapmaktır” dedi.

Silifke Başkanvekili Altunok’un, belediye hizmetlerinin bayram süresince de kesintisiz devam etmesi için tüm birim amirlerini ve çalışanları da uyardığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36