Silifke’de Çöp Konteynerlerine İlaçlı Temizlik

Silifke’de Çöp Konteynerlerine İlaçlı Temizlik

Silifke’de Çöp Konteynerlerine İlaçlı Temizlik

 Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahalle ve sokakların yanı sıra mahalleye dönüşen köylerde de çöp konteynerlerini temizliyor.

Silifke Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Hüseyin Koçak, “İlçemizde bulunan bütün çöp konteynerlerimizi, yerinde yıkayarak, özel ilaçlarla dezenfekte ediyoruz” dedi.

Yaz döneminde çöp konteynerlerini yerinde yıkayarak dezenfekte eden Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, ilçenin muhtelif yerlerinde eskimiş çöp konteynerleri ile çöp kovalarını da yenileri ile değiştirirken; yetersiz kalan bölgelere de konteyner ve çöp kovası koyuyor. Rutin olarak yapılan dezenfekte işlemi, yaz aylarında sıcaklık nedeniyle artan kötü koku ve bakterilerin önüne geçmek için daha da arttırıldı.

"ÖNCELİĞİMİZ HALKIMIZIN SAĞLIĞI"

Her zaman vatandaşın sağlığını düşündüklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Hüseyin Koçak, "İlçemizde bulunan bütün çöp konteynerlerimizi, yerinde yıkayarak, özel ilaçlarla dezenfekte ediyoruz. Kullandığımız kimyasallarla çöp konteynerlerindeki sinek oluşumu önleniyor ve ayrıca kullandığımız parfümlerle konteynerlere güzel bir koku bırakıyoruz. Bu uygulama ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz dezenfekte işlemi ile kötü koku ve bakteri oluşumunun önüne geçiyor. Bu çalışma ile sadece konteynerlerin temizliği değil, şehir içinde çeşitli atıklardan kaynaklanan kirli noktalarda da bu dezenfekte işlemi sağlanacaktır” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36