Silifke’de parklara yaz bakımı

Silifke’de parklara yaz bakımı

Silifke’de parklara yaz bakımı

 

Silifke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının başlamasıyla birlikte merkez ve çevre mahallelerde bulunan parkları bakıma aldığı bildirildi.

 

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye birimlerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yaz aylarının başlaması ve yaklaşan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali nedeniyle parklarda bakım-onarım ve budama çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı değerlendirmede, ”Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçemize yerli-yabancı misafirlerde akın etmektedir. İlçemize gelen ve burada yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz parklarımız ve diğer dinlenme alanlarımızda acilen bir çalışma başlattık. Bu alanlarda bakım onarım, sulama ve budama çalışmalarının yanı sıra yeni tesislerin de hayata geçirilmesi için ilgili birimlerimiz projeler hazırlamaktadır. Kısa sürede hayata geçireceğimiz ve halkımızın hizmetine sunacağımız hem serinleme hem de sosyalleşme amaçlı yeni projelerimizi öncelikli olarak Göksu ırmağı kenarında yapmayı planlıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz mevcut parklarımızda bakım-onarım, budama ve sulama çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca parklarımızda bulunan bank ve kamelya gibi donatı elemanlarında da bakım-onarım ve yenileme çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36