Silifke’de sağlık kompleksinin temeli atıldı

Mersin’in Silifke İlçesinde yıkılan eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan birinci basamak sağlık kompleksinin temeli atıldı.

Silifke’de sağlık kompleksinin temeli atıldı

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığınca ihalesi yapılan Sağlık Kompleksinin yapımına temel atılarak başlandığını belirterek yapılacak olan Sağlık kompleksinin içeriğinde neler olacağından bahsetti. Başkan Çetin: ‘Uzun bir mücadelenin ardından Sayın Bakanımız Lütfü Elvan’ın takipleri ile Sağlık Kompleksinin temelini atıldı. Silifke’mize hayırlı uğurlu olsun.

 

EMT Polikliniği, Ağız Diş Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık İstasyonu, Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Yaşam Merkezi, İlçe Sağlık Müdürlüğü gibi sağlık birliklerinden oluşan bir sağlık Kompleksi olarak hizmet verecek. Şuan inşaat alanı 12 000 metrekaredir. Oldukça geniş bir alanı bulunan Sağlık Kompleksi arazisinin içine 4 000 metrekaresine Hükümet Konağı ek binası yapımı için Sağlık Bakanlığı'nda görüş sunulmuştur” dedi.

 

400 GÜNDE YAPILIP TESLİM EDİLECEK

Başkan Mustafa Çetin, eski Silifke Devlet Hastanesinin yerine birinci basamak sağlık kompleksinin yapım işinin ihaleye göre 1 yılda tamamlanmağını söyledi.

Öte yandan halkın bir konuda yanlış bilgisi olduğunu belirterek Sağlık Kompleksinin içinde Acil Servis değil, Ambulansların bekleme alanı olarak kullanılacağı Acil istasyonunun yapılacağını konusuna açıklık getirdi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36