Silifke’de ufo heyecanı

Silifke’de ufo heyecanı

Silifke’de ufo heyecanı

 Son zamanlarda sık sık gazetemize gelen telefonlarda vatandaşlar gökyüzünde hareket eden bir cismin dolaştığını ve Ufo olabileceği endişelerini dile getirdiler.

Gökyüzünde 5 gün aralıklarla iki kez gördüklerini ve kayıt altına aldıklarını iddia eden vatandaşlar, “Kamere ve fotoğraf çekimleri ile kayıt altına aldık. Yerinde sabit durmayan, yıldızdan kat kat büyük ve dünyaya daha yakın olan bu cismin fotoğrafını incelediğimizde içerisinde bazen bir yüz şekli bazen ise bir cisim şekli görüyoruz. Çektiğimiz görüntüleri Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’ne ulaştırdık ve bize Ufo olduklarını söylediler. Hatta daha profesyonel makinelerle görüntü çekip göndermemizi istediler. İlk kez gördük ve çok korktuk “ diye konuştular.

Anahtar Kelimeler:
Silifke’de Ufo Heyecanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36