Silifkeli Bilardoculardan gurur verici başarı

Silifkeli Bilardoculardan gurur verici başarı

Silifkeli Bilardoculardan gurur verici başarı

 

05-09 Eylül 2018 tarihleri arasında 66 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Bilardo Federasyonu 3 Top 3 Ban Mersin il kontenjan turnuvası final grubu maçları ile sona erdi.

 HABER: ATİKE CEYLAN

Türkiye genelinde iyileri tespit edebilmek için,  belirli dönemlerde il seçmeleri yapılan Bilarda sporunun 05-09 Eylül 2018 tarihleri arasında 66 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Bilardo Federasyonu 3 Top 3 Ban Mersin il kontenjan turnuvası final grubu maçlarına Silifke’den 13 sporcu katıldı.

Gerçekleştirilen Mersin İl Kontenjan Turnuvası final sıralaması sonucunda; Birinci Ozan Yıldırım, ikinci Zekeriye Ay, üçüncü Serkan Kahraman ve Erdal Kumaş oldu.  Ayrıca Bilardo turnuvası boyunca oyuncular arasında en centilmen davranış sergileyen Centilmenlik Silifkeli sporcu Fatih Topal’ a verildi. Öte yandan Silifkeli sporcu 4-7 Ekim 2018  tarihleri arasında yapılacak olan 3. Etap Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Aralarında balıkçı, kasap, turizmci, denizci, taksici, öğretmen, emekli, doktor, gibi bilardo sporu tutkunu Silifkelilerin Türkiye’den 66 kişinin katıldığı bu turnuvaya 13 sporcu olarak katılmaları dikkat çekenken, sporculardan Erdal Kumaş,  Dr. Mehmet Derviş Yüzer, Sinan Büyük, ve Yıldırım Yıldız ilk 32 sporcu arasına adını yazdırmayı başarırken sporculardan Erdal Kumaş turnuva 3. sü olarak Silifkelinin gururu oldu.

Silifkelinin bilarda sporunda adını duyurmak ve federasyonun ilçelere ilgisini çekmek için 13 kişilik bir bilarda sporu gurubu oluşturduklarını bunun sayısının her geçen gün arttığını belirten sporcu Ali Turur, Federasyon illere destek veriyor. Biz sadece bir ilçenin mahallesinden bu kadar kişiyle gidiyoruz. Eminiz ki bu sayımız 50’li rakamları bulacak. Bizlere federasyon destek beklediğimizi basın aracılığıyla duyurmak istedik. Yapılan turnuvada üçüncülük başarı elde ettik ve ilimizi temsil etmek için gelecek turnuvada oynamaya hak kazandık. Bu bizler için başarıdır. Bu sporun daha çok destek görmesini istiyoruz. Ayrıca turnuvaya katılan tüm oyuncularımıza teşekkür eder, Türkiye şampiyonası 3. etabında ilimizi ve ilçemizi temsil edecek olan Erdal Kumaş’a da başarılar diliyorum. Bizlere büyük bir onur yaşattılar inşallah devamı gelir” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ZeuS 6 yıl önce

Tebrikler

banner36