Silifkeli Hacılar Dualarla Uğurlandı

Silifkeli Hacılar Dualarla Uğurlandı

Silifkeli Hacılar Dualarla Uğurlandı

 Silifke'den Kutsal topraklara gidecek hac kafilesi dualarla uğurlandı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir ile birlikte İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen hacı uğurlama programına iştirak etti.

Uğurlama töreninde, hacı adaylarının hac vazifesini sağlık ve sıhhat içerisinde tamamlamaları temennisinde bulunan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir ile birlikte hacı adaylarına hayırlı yolculuklar dileyerek çeşitli hediyeler verdiler.

Kutsal topraklara gidecek adayların heyecanını çok iyi anladığını belirten Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ise, ‘Allah yolunuzu bahtınızı açık eylesin. Güle güle gidin, güle güle gelin. İnşallah orada, hem İslam alemi hem de devletimiz için dua edersiniz. Allah bu yola gitmeyi gönlünden geçiren herkese nasip etsin." dedi.

Sevinç ve gözyaşının bir arada yaşandığı törende hacı adaylarına hitaben bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Mehmet Atlı, "Hacı adaylarımız bu görevi yaptıklarında annelerinden doğduğu ilk gün gibi tertemiz günahsız olarak dönme fırsatı yakalamış olacaklardır. Bunu hacı adaylarımızın iyi değerlendirmesi lazım. Hac ibadeti sırasında ve bitiminde göreviniz, ağzınızdan kötü söz çıkmadan sabır göstermek ve bu görevi tamamlamak olmalıdır." diyerek dua etti. Yapılan duanın ardından hacı adayları uğurlandı. Uğurlama törenine Başkanvekili Sadık Altunok, İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, İlçe Müftüsü Mehmet Atlı, hacı adayları, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36