Silifkeli'nin tarım günleri heyecanı

Silifkeli'nin tarım günleri heyecanı

Silifkeli'nin tarım günleri heyecanı

 

Bu yıl ilk defa yapılan Silifke Tarım Günleri, yüz güldürdü

60 kişilik standın kurulması gereken alanda 69 kişilik stant kuruldu. Bazı stantları iki firma paylaştı. Katılımın bu kadar yoğun ve Silifke halkının ilk kez yapılan tarım günlerine sahip çıkması gerek tarım günler için günlerdi emek verenler başta olmak üzere emeği geçen herkesi mutlu etti.

Silifke halkının yarısının tarımla geçindiği bir ilçe konumunda bulunmuş olması nedeniyle tarım günlerinin sürdüğü 27-28-29 Nisan tarihleri arasında yoğun katılım gözlendi.

Özlenin bu tablo Silifke’de bir heyecan yaratırken, farklı bir canlılıkta kattı’ diyerek yapılan tarım günlerinden memnuniyetini dile getiren stantda katılan Silifkeliler, “Türkiye genelinde açılan fuarlar çiftçilerimizin, üreticilerimizin ufkunu ve önünü açmaktadır. Fuarımızın ilçemize ülkemize ve çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun.  Biz çok mutlu olduk. Bir çok arkadaş tanıdık, bir çok firma sahibi burada beklentisinin üzerinde talep gördü. Bu nedenle emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36