Silifkeli yazarın, “araftaki Aşk” adlı kitabı çıktı

Silifkeli yazarın, “araftaki Aşk” adlı kitabı çıktı

Silifkeli yazarın, “araftaki Aşk” adlı kitabı çıktı

  

  Mersin’in Silifke ilçesinde 26 yaşındaki Silifkeli kadın yazar Sinem Genç’in , iki aşk arasında kalmış üniversiteli iki genç kızın hayatını konu aldığı “araftaki Aşk” kitabı çıktı.

 

Genç yazar Sinem Genç,  Süleyman Demirel Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü başarışla tamamladıktan sonra, Burdur Mehmet Akif Üniversitesinde pedagojik formasyon eğitim aldı. Şuanda Anadolu Üniversitesi sosyal hizmetler bölümü okuyan yazar Genç, edebiyat bölümünde okududu için merak sardığı alanında devam etmek istediğini ve ilk kitap deneyimini Artikol yayıncılığında desteği ile piyasaya çıkardığını söyledi.

 

Genç yazar Sinem Genç, “Edebiyat okuduğumu için hep ilgim vardı sürekli yazarlarla ilgiliydim, ister istemez içine çekiyordu ve yapabilirim düşüncesi ile yola çıktım. Bir diğer amacım ise gençlere kitap okumayı sevdirmek oldu. Bu kitapta üniversiteyi yeni başlayan iki kızın bir yıl içindeki arkadaşlık, okul ve ask hayatlarını anlattım. Bir insanın iki aşk arasında kalmasını duygu gelgitlerini yansıttım. Adını da oradan aldı. Arafta kaldığı için adını da arafta aşk koydum. Kitabım 128 sayfalık bir roman,  sıkılmadan sürekliliği yoğun olan bir kitap.

Kitabın kapağında olduğu gibi kahve keyfi yaparken de okuyabilecekleri kahvenin sıcaklığı sohbetini hissedebileceğiniz bir kitap” dedi.

İkinci kitabı için çalışmalara başladığı müjdesini de veren Yazar Genç, “İkinci kitabımda yine gençlere özel, aşk ve kişisel gelişimle ilgili bir roman olacak. Önümüzdeki yıl çıkartmayı planlıyorum. Şuan için çıkarttığım “Araftaki aşk” romanım birinci baskısı ama çok yoğun ve güzel talepler var.  Kitabımı merak edip okumak isteyenler romanı kitap evlerinden ve kitaptanlar dan bulabildikleri gibi Silifke’de halk kitap evi ve internetten bulabilirler” dedi.

 

 

 

 

 

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayri GENÇ 8 yıl önce

Kızımı kutluyorum ve onu destekliyorum.

banner36