Silifkeliler kardeşlik sofrasında buluştu

Silifkeliler kardeşlik sofrasında buluştu

Silifkeliler kardeşlik sofrasında buluştu

 

Binlerce kişi aynı sofrada buluştu. Silifke Belediyesi verdiği iftar yemeğinde binlerce kişiyle iftarda buluştu.

 

İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, Eski Milletvekili Kadir Ural, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, Belediye Başkan Yardımcıları,  belediye meclis uyeleri,  belediye çalışanları ve halk katıldı.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

İftar yemeği öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, yemeğe katılanlara teşekkür ederek, tüm Silifkelilere Belediye Başkanı Mücahit Aktan'ın selam ve sevgilerini iletti.

 Başkan Vekili Altunok; ‘Manevi duyguların arttığı, kardeşlik bağlarının güçlendiği, paylaşmanın daha da değer kazandığı rahmet ve bereket olan ramazan ayının ülkemizin ve bölgemizin birliğine ve beraberliğine vesile olmasını diliyorum. Şimdiden hepinize hayırlı Bayramlar diliyorum" dedi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79