Silifke’ye yeni bir işletme

‘Tekin Gurme’ görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Silifke’ye yeni bir işletme

Silifke’de restoran işletmeleri arasına bir yenisi daha katıldı.

İş yerinin açılışı, yapılan duanın ardından Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Cumhur İttifakı Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan, İşletme Sahibi Mustafa Tekin tarafından yapıldı.

Yemekli açılışa, Siyaset ve iş dünyasından birçok temsilci katılırken vatandaşlarda eşlik etti.

Açılışın ardından kısa bir konuşma yapan işletme sahibi Mustafa Tekin, Silifke için oldukça güzel ve ihtiyaç duyulan bir işletme açmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ederek, “Yeni açmış olduğumuz iş yerimiz ilçemizde de bir ilk olacak. Tekin Gurme adı gibi nefis lezzetleri halkımıza sunacağı gibi nezih bir ortamda kaliteli hizmet verecek. Açılışımıza katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum”  dedi.

Açılışın ardından işletmeyi gezen misafirler, hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundular. Açılış programı, yapılan ikramların ardından sona erdi.

 

“ÜSTÜN HİZMET SUNACAĞIZ”

Açtıklarını mekanın Yöre mutfağına özgü et, pide ve döner çeşitlerinin yanı sıra ızgara, kebap ve spesiyal yemek çeşitlerinde de zengin bir mönüyle hizmet vereceklerini belirten Tekin, “Amacımız yöresel yemek kültürüne katkı sağlamak. Gurme olarak Silifke’de bir ilk olduk. Mutfağımızın özel lezzetlerini müşterilerimizle buluşturacağız. İşyerimiz iki kapalı ve bir açık olmak üzere üç ayrı salondan oluşmaktadır. Toplu yemeklere uygun olduğu gibi ailenizle beraber yemek yiyebileceğiniz uygun bir mekândır.

Evlere ve işyerlerine servis

Haftanın 7 günü hizmet verecek olan işletme sabah 09:00- 23:00 saatleri arası hizmet verecek.

Adres: Özcan Seyhan Cad. 66. Sok. No:10 Silifke / Mersin

Alo Paket Hattı: 0324  714 33 70  -  714 27 73





 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36