Sim Koop Minibüslerinde sistem yenilikleri

Sim Koop Minibüslerinde sistem yenilikleri

Sim Koop Minibüslerinde sistem yenilikleri

  

 

Sim Koop Minibüslerinde yaşanan olumsuzluklar hakkında bilgi veren Sim Koop Başkanı Musa Uslu, ‘müşterilerimizin rahat ve güvenli yolculuk etmesi için çalışmalarımız gün geçtikçe yenileniyor” dedi.

 

SABAH 7 İLA GECE 12 ARASI KLİMALI HİZMET VERİLİYOR

Özellikle de havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sonucu gelen aşırı Sıçaklarda minibüslerde klimaların çalışmadığından ve durak yerleri bulunmayışından şikayette bulunan vatandaşın sorununa cevap veren Başkan Uslu şunları kaydetti:

“Araçlarımıza yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Kliması çalışmayan araçlar varsa anında uyarılıyor. Müşteri memnuniyeti dikkate alınarak kurallar çerçevesinde insanca davranışlara dikkat ediliyor.

Durak sıkıntımız var. Kaldırım çalışmaları esnasında sökülen durakların yeniden yerine konulması çalışması devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile istişare içinde olduğumuz ve süreci takip ve yardımlaşarak yapılan kaldırım çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.

Kısa zamanda kaldırım çalışması sona erecek ve bizlerde durağımız yeniden buralara koyup siz müşterilerimizin hizmetine sunacağız. Yaz aylarında toplu taşıma araçlarının çok sık durup kalkması nedeniyle klimaları düzenli soğutmayan araçlarda tespit edilip klima bakım ve onarımı sağlanmaktadır” dedi

Başkan Uslu: “Ayrıca Yaşanan Özge Can olayından sonra bizlerde araçlarımıza araç takip sistemi kurma çalışması başlattık.

 Bütün araçlarımızda bu sistem olacak. Gerek müşterilerin güvenliği gerekse bizlerin araçlarımızı takibi konusunda iyi bir adım olacağız. Araçlarda kamera sistemi kurulacak.

 Kısa zamanda bu çalışmalarımızda son bulup hizmete girecek. Silifke halkı bizler için çok önemlidir. Uzun yıllardır hizmet verdiğimiz Silifke halkının güvenli ve konforlu seyahat etmesi için çalışmalarım devam ediyor” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayla 8 yıl önce

Bunları yaparken engelli ve 65 yaş üstü ücretsiz taşımayı neden yapmıyor diye sormak isterim

Avatar
Hakan 6 yıl önce

2 numaralı otobüs 25 dk geçebilir mi...

banner36