Siyah Beyaz Sanat Merkezi sergisiyle büyüledi

Siyah Beyaz Sanat Merkezi sergisiyle büyüledi

Siyah Beyaz Sanat Merkezi sergisiyle büyüledi


43. Uluslararası Silifke Kültür Haftası kutlamaları kapsamında sergi açan Siyah Beyaz Sanat Merkezi, çalışmalarıyla izleyenleri büyüledi. Kursiyerler, sergi açılışına katılan davetlilere Ebru Sanatı yaptırdı.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Cumhuriyet Savcısı Fatih Kocaman, Cezaevi Müdürü Abdullah Yalçın ve beraberindeki protokol üyeleri sergide yer alan eserleri beğeniyle inceleyerek eser sahiplerinden bilgi aldı.

Sanat Merkezinin çalışmaları ve sergiyle ilgili davetlilere bilgi veren Resim Öğretmeni Rıza Halit Eren, “Öğrencilerimiz eğitim faaliyetlerine devam ediyorlar. Sadece müziksel alanda çalışmalar değil sanat alanında da başarılı çalışmalar yaptığımızı göstermek için bir resim sergisi planladık. Belediyemizin Kültür Haftası etkinliklerinde açtığımız sergimiz, konuklarımızın büyük beğenisini topluyor. Ayrıca sergimizi izlemeye gelen vatandaşlarımıza Ebru Sanatı yaptırarak hoşça vakit geçirmelerini ve sanatı sevmelerini sağlıyoruz. Bizlere bu imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğrenci velilerinden İzzettin Küçük ise, "Kentleri şehir yapan unsurların başında sanat, edebiyat ve insana ait faaliyetler gelmektedir. Sanat eserleri her zaman heyecan verici ve insanların duygularına hitap eden en asil unsurlardır. Bu çaba içerisinde olan değerli ressamlarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın küçük yaşta çalışmalar yaparak sanatı ve müziği sevmeleri bizleri çok mutlu etti. Sanat Merkezimizi, çalışanlarını ve birbirinden değerli sanatçılarımızın sergilerinin gün ışığına çıkmasını sağlayan Silifke Belediyemizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36