SN( Sen) Kuaför ve Güzellik Salonu açıldı

SN( Sen) Kuaför ve Güzellik Salonu açıldı

SN( Sen) Kuaför ve Güzellik Salonu açıldı

27 yıldır kuaförlük sektöründe hizmet veren Sadiye Nizamoğlu, yeni açtığı Güzellik Salonu ile göz doldurdu.

Göksu Mahallesi Eski Vergi Dairesi arkasında hizmete yeni açılan SN(sen)  Kuaför ve Güzellik Salonunun açılışı yoğun katılım eşliğinde oldu.

 Açılışa AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Silifke Belediyesi Meclis Üyesi Yahya Yılmaz, Cumhuriyet Kadınları Silifke Şube Başkanı Av. Harika Levent, meslektaşları, çevre esnafa ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aynı zamanda oyuncu kimliğiyle de bilinen Sadiye Nizamoğlu, açılışta yaptığı konuşmasında, “Mesleğimde 27 .yılımı tamamladım. Emekli oldum. Ama çalışmayı çok sevdiğimi için kendimi geliştirip güzellik merkezi ve kuaför salonu açmak istedim. Bunun yanı sıra oyunculuk kariyerim için de geniş bir ofis olarak ta düşündüğüm işletmemi bugün sizlerle açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 Açılışın ardından konuklara ikramlarda bulunuldu.

  















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79