TARSUS BELEDİYESİ VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ MASKE HİZMETİNİ DEVAM ETTİRİYOR

Tarsus’ta Belediye ekipleri şehrin 3 ayrı noktasında ve semt pazarlarının girişlerine yerleştirilen stantlarda vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımında bulunuyor.

TARSUS BELEDİYESİ VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ MASKE HİZMETİNİ DEVAM ETTİRİYOR

Tarsus’ta Belediye ekipleri şehrin 3 ayrı noktasında ve semt pazarlarının girişlerine yerleştirilen stantlarda vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımında bulunuyor.

Tarsus Belediyesi, 12 Mart’tan itibaren Koronavirüs ile mücadele konusunda tedbiri elden bırakmadan salgına karşı açtığı savaşı sürdürüyor.

Normalleşme çağrılarının yapıldığı günlerde dahi, ısrarla tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini savunarak, vatandaşlara maske takmaları ve temastan kaçınmaları konusunda sürekli uyarılarda bulunan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Pandemi sürecinin en az hasarla atlatılabilmesi için gereken tüm adımları atıyor.

Koronavirüse karşı kamu kurumlarını, işyerlerini, bulaş riski taşıyan evleri ve karantinada bulunan alanların dezenfeksiyon işlemlerinin ara vermeden yapılmasını sağlayan Başkan Bozdoğan, vatandaşların hem kendilerini hem de toplumu korumaları adına maske kullanım alışkanlığı kazanmaları için Kaymakamlık karşısında bulunan meydanda, Yarenlik alanı girişinde ve Kültür Park önünde kurdurduğu stantlarda ücretsiz maske dağıttırıyor.

Kurulan stantlardan ücretsiz maske edinen vatandaşların ellerini dezenfekte etmelerini sağlayan Bozdoğan, bu alışkanlığı devam ettirmenin önemine vurgu yaparak belediye olarak tüm imkanlarımızı salgına karşı seferber ettik. Bizim vatandaşlardan istediğimiz dışarı çıkarken mutlaka maske kullanmaları ve ellerini dezenfekte etmeleridir. Maske edinmekte güçlük çeken vatandaşlarımız ücretsiz maskeleri stantlarımızın bulunduğu noktalardan temin edebilirler, dedi.

Öte yandan belediye ekipleri 153 ALO BELEDİYE hattına ve belediyenin WEB sitesi üzerinden gelen maske taleplerine de cevap veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79