Taşucu’na ilave Kapalı Pazar Yeri

Taşucu’na ilave Kapalı Pazar Yeri

Taşucu’na ilave Kapalı Pazar Yeri

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Taşucu Mahallesinde 2000m2 alan üzerinde yapımı tamamlanan modern kapalı Pazar yerine ilave olarak yapılacak 1500 m2’lik kapalı Pazar yeri çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Taşucu mahallesinde vatandaşlarla sohbet ederek, onların taleplerini de dinleyen Başkanvekili Sadık Altunok’a, pazarcı esnafları Taşucu Kapalı Pazar Yerine ek olarak yapılacak Pazar yerinden dolayı teşekkür ettiler.

‘PAZARCI ESNAFLARIMIZIN DAHA İYİ KOŞULLARDA SATIŞ YAPMALARINI İSTİYORUZ’

Silifke’ye yakışan ve modern bir Pazar yeri kurulması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Taşucu Mahallemizde yapımını tamamladığımız Kapalı Pazar Yerimizin yetersiz gelmesinden dolayı ilave olarak ikinci bir kapalı Pazar yerini yapıyoruz.

2000 m2’lik alan üzerinde yapımını tamamladığımız pazar yerimize, 1500 m2’lik alan üzerinde bir kapalı Pazar yeri daha yapıyoruz. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Artık sıcakta, toz ve yol kenarlarında Pazar kargaşası sona erecek. Esnaflarımız daha düzenli ve tertipli bir mekânda satışlarını yapabilecekler. Alışveriş yapan vatandaşlarımızda, esnaflarımızda yapılan bu hizmetten memnun kalacaklar. Vatandaşlarımız böylelikle daha temiz bir ortamda alış verişlerini yapabilecekler. Kentimize ve mahallemize hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36