Taşucu’na yapılan hizmetler beğeni kazandı

Taşucu’na yapılan hizmetler beğeni kazandı

Taşucu’na yapılan hizmetler beğeni kazandı

Silifke Belediyesi tarafından Taşucu mahallesinde yapılan çalışma mahalle esnafının beğenisini topladı.

Hizmetlerin devamını isteyen Taşucu esnafları, “Başkanım mahallemize bugüne kadar birçok hizmet kazandırdınız. Parklarımız, yollarımız, kaldırımlarımız, cadde ve sokaklarımız yenilendi. Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz. İsmet İnönü Caddesindeki ara sokaklarımızın merdivenleri ve iş yeri önleri çok kötü durumdaydı. Ekipleriniz burada güzel bir çalışma yaptı. Esnaflar olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 TURGUT, “MAHALLE MAHALLE EKSİKLİKLERİMİZİ ÇÖZÜYORUZ”

Hizmet almadık hiçbir mahalle bırakmayacaklarını ifade eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, esnaflarımızın talebi olan İsmet İnönü Caddesindeki merdiven ve kaldırım yapımına başlayıp, çalışmaları kısa sürede sonuçlandırarak caddeyi güzel bir görünüme kavuşturdu. Ana yol güzergâhına bağlanan ara sokaklardaki yolu ve burada ki merdivenleri tamamlayan ekiplerimiz, burada ki çevre düzenleme çalışmalarını da gerçekleştirerek esnaflarımızın teveccühünü kazandılar.

Silifke Belediyesi olarak mahalle mahalle yaptığımız gezilerimizde esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini not alıyor ve aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturuyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza kaliteli ve kalıcı hizmetler sunmaktır. Bu hizmetlerimizde esnaflarımız ve bu yörede yaşayan vatandaşlarımız tarafından beğeniyle karşılanıyor. 2 yılda birçok mahallemizin acil sorunlarına çözüm getirme gayretinde bulunduk. Hedefimiz hizmet almayan hiçbir mahalle bırakmamak ve ihtiyaç duyulan bütün talepleri imkânlarımız ölçüsünde gerçekleştirmektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79