Tatilcilerin Pisliğini Yine Tatilciler Topluyor

Silifke’nin sahil kesimlerindeki tatilcilerden kalan çöpleri yine tatilciler topluyor.

Tatilcilerin Pisliğini Yine Tatilciler Topluyor

 Silifke’nin sahil kesimlerindeki tatilcilerden kalan çöpleri yine tatilciler topluyor.

Mersin’in Silifke ilçesinin  sahil kesiminde  tatilcilerden kalan çöpleri, sigara izmaritlerini  cevre kirliliğinden rahatsız olan tatilciler topluyor. Vatandaşlar, adeta çöplüğe dönen sahil kesiminin  insan ve çevre sağlığını olumsuz etkilediğini belirterek, bir an önce bu alanın çöplerden arındırılarak bölgeye tekrar çöp atılmasını önleyici tedbirler alınmasını istediler.

 “ Biz buraya tatil yapmak için geliyoruz. Silifke çok güzel bir ilçe ama buraya gelen tatilciler çok bilinçsiz. Yanlarındaki çöpleri sahile atıyorlar. Vatandaşların bu hastalık döneminde daha duyarlı olmalılar. Hepimiz biliyoruz evlerde bunaldık ama içtikleri sigarayı neden sahile kumların üzerine atıyorlar. Hastalık bulaşır korkumuzdan bizde gördüğünüz gibi giydik eldivenleri sahilden sigara izmariti topluyoruz.”dediler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79