TOROSLAR BELEDİYESİ ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OKUTTU

Toroslar Belediyesi, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz için mevlid okuttu.

TOROSLAR BELEDİYESİ ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OKUTTU

Toroslar Belediyesi, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz için mevlid okuttu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Şehitliği'nde düzenlenen programda şehit aileleri ve yakınlarıyla bir araya geldi. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından, şehitlerin kabri başında dua edildi.

"Şehitlerimizi Asla Unutmayacağız"

Toroslar İlçe Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı programda Başkan Yılmaz, şehit aileleriyle yakından ilgilenerek; "Siz değerli şehit ailelerimiz, bizlere şehitlerimizin birer emanetisiniz. Sizlerin evladı, abisi ve kardeşi olarak bu hayatı hep birlikte paylaşacağız. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız. Şehitlerimizi asla unutmayacağız. Ruhları şad olsun. Bu vesileyle Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79