Turgut, Atayurt mahallesi gezisinde

Turgut, Atayurt mahallesi gezisinde

Turgut, Atayurt mahallesi gezisinde

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Atayurt Mahallesinde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Esnafların sıkıntı ve taleplerini de dinleyen Başkan Turgut, genç yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaştı.

İşyerlerini ziyaret ederek, esnaflara hayırlı işler dileyen Turgut, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Silifke’nin gelişmesinde esnafların çok önemli rol oynadığını belirten Başkan Turgut,“Yaptığımız projelerle ilçemiz ve mahallelerimiz geleceğe koşuyor. Silifke’de değişimi ve dönüşümü gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Kahvehanesinden, manavına, berberinden, lokantasına kadar bütün esnafa uğrayarak herkesle birebir görüşen Başkan Turgut, “Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle zaman zaman bir araya geldik. İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik.Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Silifke’miz o kadar hızlı değişiyor ve büyüyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Silifke’mizi tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Esnaflarımız Silifke’mizin vazgeçilmezidir, ziyaretlerimize devam edeceğiz.”diye konuştu.

“BAŞKAN HALKI YALNIZ BIRAKMIYOR”

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Atayurt Mahallesi esnafları,  “Başkanımız hizmetlerinizi yakından takip ediyoruz. Her fırsatta bizleri ziyaret ediyor, zaman zaman bizlerle toplantılar yaparak sorun ve isteklerimizi dinliyorsunuz. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim bölgeleri ile çiftçilerin arazi yollarını yaparak çok güzel bir hizmet gerçekleştiriyorsunuz. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Çok teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36