Turgut, “Çalışan gazeteciler gününü kutladı

Medyanın günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu ifade eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Turgut, “Çalışan gazeteciler gününü kutladı

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, en zor şartlarda bile vatandaşların haber alma hakkını yerine getirmeye çalışan gazetecilerin büyük fedakârlıklar yaptığını söyledi. Yerelde ve genelde medya mensuplarının toplumun bilincini artırarak güçlendirmek adına emek harcadığını kaydeden Başkan Turgut, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Gücünü kamuoyundan alan, halkımızın haber alma hakkını kullanmasını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtma görevini üstlenen özgür basın, aynı zamanda demokrasinin vazgeçilmezidir.

Türk Basını, her zaman ve her yerde doğru haber vererek, objektif davranarak, zaman mevhumu gözetmeden görevini yerine getirmeye çalışmaktadır. Bu vesileyle İlçemizde ve Türkiye genelinde görev yapan medya mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36