Turgut, ‘Dar gelirli ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’

Turgut, ‘Dar gelirli ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’

Turgut, ‘Dar gelirli ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’

Silifke Belediyesi, 2018-2019 eğitim öğretim yılında, ortaöğretim kurumlarındaki 5 ile 12. sınıf düzeyinde öğrenim gören 300 öğrenci ailesine, aylık 100 TL nakdi yardımın devam edeceğini açıkladı.

Eylül ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştiren Silifke Belediyesi, 300 öğrenci ailesine verdiği nakdi yardımı başarılı bir şekilde sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, nakdi yardımların belirlenen 300 öğrencinin ailesine, 9 ay süresince her ay düzenli olarak verileceğini ifade etti.

Ortaokul ve lise düzeyindeki yüzlerce öğrenciye nakdi yardım yapmak için çalışma başlatan ve bu çalışmayı başarılı bir şekilde yürüten Silifke Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılında da 300 dar gelirli ailenin yüzünü güldürecek.

‘VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

Olağan meclis toplantısında alınan nakdi yardım kararı ile ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Ekonomik sıkıntılar içinde okumaya çalışan ortaöğretim çağındaki öğrencilerimiz ve ailelerini, bir nebze de olsa rahatlatacak olan nakdi yardımlarımızı bu yıl da sürdürmeye karar verdik. Bu yardım ilçe sınırlarımız içerisinde ikamet eden, maddi olanakları kısıtlı, ortaokul ve liselerde okuyan öğrencilerimiz ile ailelerine yönelik yapılacak bir yardımdır. Bu yardımlar ile maddi olanakları kısıtlı olan öğrencilerimizin eğitim hayatlarına destek olabilmeyi hedefliyoruz. Yardımlarımızın geri ödemesi yoktur. Öğrencilerimizden tek isteğimiz derslerine odaklanmaları ve başarıları ile bizleri gururlandırmalarıdır. İmkânlarımız dâhilinde dar gelirli ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’ dedi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36