Turgut, ‘Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’

Turgut, ‘Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’

Turgut, ‘Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’

 

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Müzik ve Folklor Festivali’nde Yörük kültürünü yaşatan mahalle muhtarlıkları, esnaflar ve dernek çadırlarını ziyaret ederek, festival anısına teşekkür belgesi takdim etti.

Bu yıl 44.’sü kutlanan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali’nde yöreye özgü Yörük çadırları kurarak, yurt içinden ve yurtdışından gelen konuklara ev sahipliği yapan mahalle muhtarlıkları, esnaflar ve derneklere katkılarından dolayı teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, çadır kuranlara teşekkür belgesi verdi. Beraberinde Kültür Müdürü Üstün Zayim ile birlikte Göksu ırmağı kenarına kurulan kıl çadırları tek tek ziyaret eden Başkan Turgut, Müzik ve Folklor Festivali’ne yaptıkları katkıların tüm Silifke halkı tarafından takdir gördüğünü bildirdi.

Başkan Turgut, “Bu yıl 44.’sünü kutladığımız Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali haftamıza destek veren ve katkı sunan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bu yıl festivalimize yerli ve yabancı birçok sayıda misafirimiz katılmıştır. Sizlerin kurduğu bu kıl çadırlarda misafirlerimize sunduğunuz güzel hizmetler halkımızın misafirperverliğini bir kez daha ön plana çıkarmıştır. Yörük kültürümüzün yaşatıldığı ve canlı tutulduğu festivalimize katkı sunan tüm mahalle muhtarlıklarımıza, derneklerimize, esnaflarımıza ve halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36