Turgut, ‘Halkımızın beklentilerine önem veriyoruz’

Silifke Belediyesi, kent sakinleriyle birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme ve beklentilere cevap verme amacıyla esnaf ve vatandaşları ziyaret ediyor.

Turgut, ‘Halkımızın beklentilerine önem veriyoruz’

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, değişik mahalle ve caddelerdeki esnaflar ile vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürdüklerini belirtti.

Halkın talep ve sıkıntılarını not alarak anında çözüm ürettiklerini dile getiren Turgut, ‘Kentimizde gerçekleştirdiğimiz çalışmaları yerinde, sokak sokak gezerek vatandaşlarımızla birlikte istişare yaparak denetliyoruz’ diyerek açıklamada bulunan Başkan Mustafa Turgut, ‘Mahalle sakinlerimizin taleplerini dinleyerek, gerekli birimlere yönlendirmesini yapıyor, çözümü noktasında yerinde ve zamanında müdahale ediyoruz. Her zaman hizmet için ve halkımızın rahatlığı için çalışacağız. Her hafta Salı günleri düzenlediğimiz halk günlerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Halk günü dışında görüşmek isteyen bütün vatandaşlarımıza kapımız her zaman açık. İşinden, gücünden ve rahatsızlığından dolayı belediyeye kadar gelemeyen vatandaşlarımızda var. Bizde onların ayağına kadar gidiyor, taleplerini, fikirlerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Halkın sıkıntısını, isteğini bilmeden ve anlamadan bu şehre hizmet edemeyiz. Bu bölgede yaşayan insanların neye ihtiyacı varsa o konuda çalışmalarımızı yapıyor ve halkımıza sunuyoruz" dedi.

 

Kahvehanesinden, manavına, berberinden, lokantasına kadar bütün esnafları ziyaret ederek, mahallelerde vatandaşlarla buluşan Turgut, “Silifke’miz o kadar hızlı değişiyor ve büyüyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Silifke’mizi tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79