Turgut, “Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek”

Turgut, “Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek”

Turgut, “Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek”

 

İlçemizin yerel ve ulusal basın mensupları, başkan yardımcıları ve bazı daire müdürleri ile birlikte yemekte buluşan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Silifke hizmetlerimiz ile çok daha güzel” dedi.

BASINA AKŞAM YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Göreve geldiği günden bu yana her zaman basın mensuplarıyla sık sık bir araya gelen Dr. Mustafa Turgut, akşam yemeği programı düzenleyerek, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda bir araya gelen basın mensupları ve Dr. Mustafa Turgut, Silifke’de yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bir sürü bilgi verdi.

Başkan Turgut, “Silifke hizmetlerimiz ile çok daha güzel” dedi.

Başkan Turgut düzenlediği yemekte yaptığı konuşmada, “Basın mensubu arkadaşlarımız, İlçemizin tanıtımında büyük görev yapmakta. Yapmış olduğunuz  görevden dolayı hepinize teşekkür ederim. Umuyorum ki Silifke adına hizmet veren belediyenin faaliyetlerinden, sizleri bilgilendirmesinden memnunsunuzdur. Sizler bir nevi bizim elimiz, gözümüz, kulağımızsınız. Sizler aracılığıyla yaptığımız işleri, ihtiyaçlarımızı, taleplerimizi zaman zaman da hemşerilerimizin taleplerini öğreniyoruz. İletişim kurmamızda büyük bir özveriyle çalışıyor, büyük bir emek harcıyorsunuz. Göstermiş olduğunuz emek ve özveri için teşekkür ediyorum. Bizler aslında aynı çatının altında bir bütünüz. Göreve geldiğim günden bu yana sizler gibi ben de Silifke için elimden gelen her şeyi yaptım ve yapmaya da devam ediyorum. Ekibimle birlikte, yardımcılarımla birlikte Silifke’nin en ücra köşesinden tutun da en merkezi yerine kadar gitmediğimiz mahalle, sokak; vermediğimiz hizmet kalmadı. Her gün daha iyisini nasıl yapabiliriz diye düşünüp, o şekilde hareket ediyoruz. Silifke bizim, başka Silifke yok anlayışı ile hizmetimize hizmet katıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz hizmetler ile Silifke’nin çehresi daha aydınlık ve  daha cazip oldu. Bunlar hep daha iyisini nasıl yapabiliriz diye düşünmenin sonuçları. Allah sağlık ve sıhhat verdiği müddetçe de hizmetlerimiz devam edecek. Düzenlenen bu akşam yemeğinde birlikte sohbet etmekten ve fikir alışverişinde bulunuyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyor, katılımınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Turgut’un konuşmasının ardından basın mensupları ve Başkan Turgut, sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36