Turgut, Karadedeli ve Kabasakallı'da incelemelerde bulundu

Turgut, Karadedeli ve Kabasakallı'da incelemelerde bulundu

Turgut, Karadedeli ve Kabasakallı'da incelemelerde bulundu

Atayurt Mahallesi Karadedeli ve Kabasakallı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bir taraftan belediyenin çalışmalarını anlatırken, diğer taraftan da vatandaşların taleplerini yerinde dinliyor.

Karadedeli ve Kabasakallı Mahallesi sakinlerinin taleplerini yerinde inceleyen Başkan Mustafa Turgut, vatandaşların büyük bir ilgisiyle karşılandı. Turgut, “Biz verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. 3 yıla yakın bir zamanda hizmet götürmediğimiz mahallemiz kalmadı. Projelerimizi bir bir hayata geçiriyor, şehir merkezimizdeki mahallelerimizde ne varsa tüm mahallelerimizde olması için çalışıyoruz” dedi.

Hizmet konusunda adaletli bir şekilde dağılım yaptıklarını belirten Başkan Mustafa Turgut, “Merkezde yaşayan vatandaşımıza hangi hizmeti veriyorsak diğer tüm mahallerimizdeki  vatandaşımıza da aynı hizmeti götürmeye çalışıyoruz. 3 yıla yakın bir zamanda birçok projemizi hayata geçirdik. Şuan yapım aşamasında olan projelerimizde var. Sizlerin talepleri bizim için önemlidir. Çünkü sizlerin fikir ve talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi yapıyoruz. Kentimizi, mahallelerimizi ve sokaklarımızı sizlerin ihtiyaçlarına göre düzene koyuyoruz. Böylece sizlerle sürekli iç içe olmamız kentimizin de gelişimini olumlu etkiliyor. Silifke Belediyesi olarak kendi sorumluluğumuzda olan bütün sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Mahallelerimizin eksikliklerini yerinde görerek, çözümü için ekibimizle birlikte yerinde görüyor ve planlamalar yapıyoruz. Yeni yollar açarken, stabilize yolların bakımını yapıyor, asfalt olmayan yollarımızı da sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Kısacası kentimizin sorunlarını gerçek sahiplerinden öğrenerek çalışmalar yapmış oluyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Belediye Başkanı Mustafa Turgut’un mahalle mahalle sokak sokak gezdiğini gören vatandaşlar, memnuniyetlerini teşekkür ederek ifade ediyorlar. Mahalle sakinleri, “Başkanımız sadece seçimden seçime değil her zaman bizleri ziyaret ediyor. Fırsat buldukça halimizi hatırımızı soruyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36