Turgut’a halk oyunları teşekkürü

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, halk oyunlarına vermiş olduğu katkılardan dolayı Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür plaketi sundu.

Turgut’a halk oyunları teşekkürü

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ve Mersin İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği 1. Kademe Antrenör Sertifika Dağıtım Töreni ve Halk Oyunları Toplantısı Mersin’de gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan ve plaketini Federasyon Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu’nun elinden alan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Kültürümüzün önemli bir parçası olan halk oyunlarının yaşatılması, gençlerimizin yararlı uğraşlara yönlendirilmesi amacıyla bu ekibi oluşturduk.  Biz Halk oyunları ekibini kurarken çok umutluyduk, gençlerimize güveniyorduk. Disiplinli ve kararlı bir çalışma ile başarılı olacaklarından emindik. Festivallerde, sosyal ve kültürel anlamda birçok etkinliklerde çok başarılı gösteriler sundular. Son olarak da Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun (THOF) düzenlemiş olduğu; 2014-2015 sezonu kulüpler arası Halk Oyunları Büyükler yarışmasında, ekibimiz Mersin İl Birincisi oldu.

Bölge birincisi olan ekibimiz, Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada finallere katılmaya hak kazandı. Ekibimiz bu yarışmalarda gerçekten başarılı ve güzel bir performans sergiledi. İlçemizin sosyal ve kültürel değerlerini Türkiye ve dünyaya tanıttı. Aynı zamanda Silifke Belediyesi Halk Oyunları Ekibimiz, uluslararası pek çok organizasyonda Türkiye’yi temsil etmiştir.

Ben bu plaketi değerli hocalarımız, halk oyunları ekibimiz ve ilçe halkım adına alıyor, emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79