Ülkü Ocakları’ndan Ülkücü Şehit İbrahim Ok Yaz Kampı Mezuniyet Töreni

Ülkü Ocakları’ndan Ülkücü Şehit İbrahim Ok Yaz Kampı Mezuniyet Töreni

Ülkü Ocakları’ndan Ülkücü Şehit İbrahim  Ok Yaz Kampı Mezuniyet Töreni

 

Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Ülkücü Şehit İbrahim Ok yaz Kampı Mezuniyet Töreni Ülkü ocakları Silifke  İlçe Başkanlığı Binası İbrahim Ok konferans salonunda gerçekleşti.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitler anısına saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan programda  Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer,Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir konuşma yaptılar.

Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer yaptığı konuşmasında “Ülkü ocakları olarak Başbuğumuz Alpaslan Türkeş Bey’in açtığı yoldan yüce liderimizi önderliğinde Ülkü Ocaklarının gerçek misyonu ve vizyonu çerçevesinde halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla gençlerimizin İlmen, dinen ve manen donatarak geleceğin büyük Türkiye’sine hazırlıyoruz. Ülkü Ocakları Türk Gençliğine büyük önem vermektedir.Bu bağlamda gençlerin eğitimli,nitelikli,kötü alışkanlıklardan uzak milletine mensubiyet şuuruyla bağlı islami değerlere sahip bir şekilde yetismeleri için sürekli eğitim faaliyetleri yapıyoruz.Bu eğitim kampımızda bunlardan bitanesi idi.Eğitim kampımızda belirli alanlarda verilen seminerler ,kitap okuma zeka oyunları ve gezi programları ile pekiştirildi.

Eğitim kampımızda gençlerimizin yetişmesinde büyük emekleri olan ve çocuklarımızı ilmek ilmek işleyen kıymetli eğitimcimiz Turhan Kaplan hocama ve Ocak yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum...

bu kampa katılan bu günün çocukları gençleri yarının teminatı olan yavrularımızı ve ailelerini kutluyorum. Ocaklarında yetişmiş bir gençler bu ülkenin en temel taşı olacaktır. Şimdi görüyorsunuz Ülkücüler bu ülkeyi yönetmeye başlamışlardır ve sizlerde bunun devamını getireceksiniz.

 Ülkü Ocaklarında Yetişen bir Genç Arsız Olmaz , Onursuz Olmaz , Şerefsiz Hiç Olmaz

Geleceğin bozkurtlarını yetiştirmek için emin adımlarla mücadelemize devam edeceğiz.” Dedi

 Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir de konuşmasında, Ülkü ocakları sıralarında yetişen bu  sıraların Türklüğün gurur ve şuuru İslam ahlak ve fazileti, yoksullukla Savaşan, adaletle yarışan, bu sıralarda kısacası, hak yolu, hakikat yolu, Allah yolunda olan kıymetli kardeşlerimizin burada yetiştiğini görmek bizi fazlasıyla mutlu mesut payidar ve muzaffer eylemiştir.

 Biz sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz sizlerin her biri Bir Türk bayrağı taşıyorsunuz. Bu Türk bayrağını lekelemeden, kirletmeden, yere düşürmeden Silifke kalesinin burçlarına, Silifke Ülkü ocaklarının kıymetli büyükleri sayesinde dikmiştir.

 Kıymetli öğrenciler, kıymetli aileler ve değerli öğretmenler Ülkü ocaklarında yetişen bir genç kesinlikle arsız olmaz, onursuz olmaz, şerefsiz hiç olmaz..!  Ülkü ocaklarında yetişen genç Fatih Sultan Mehmet Han olur..! , Kanuni Sultan Süleyman olur, Ülkü Ocaklarında yetişen genç bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin öz evladı olur..! ,  Ülkü Ocaklarında yetişen genç kıymetli Genel Başkanımız ve Milletvekilimiz Olcay Kılavuz Bey’in yol arkadaşı olur. Kalbimizde gönlümüzde Her daim yeri vardır. Diyerek Ülkücü Şehit İbrahim Ok yaz kampına katılan tüm öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir  ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer’e, BaşkanSezer’de İl Başkanı Gökhan Demir’e bir plaket takdim etti.

Törene, Mersin Ülkü ocakları il Başkanı Gökhan Demir, Ülkü ocakları Mut İlçe Başkanı Soner Kır,MHP Mersin il Yöneticisi Mehmet Topaca, MHP Silifke ilçe yöneticileri , MHP İl Meclis üyesi Yahya Yılmaz,Ülkü Ocakları ilçe yöneticileri, Kursiyer öğrenciler ve aileleri katıldı.










































Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79