Umre yolcuları dualarla uğurlandı

Silifkeli Umreciler Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.

Umre yolcuları dualarla uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından Mart ayı içerisinde organize edilen umre ziyaretine gidecek olan 63 Silifkeli vatandaşımız Göksu parkında yapılan organizasyonla mübarek topraklara uğurlandı.

Silifke Müftülüğü 14 Mart 8 Nisan tarihleri arasında umre ziyaretine giden vatandaşlarımız için Göksu parkında uğurlama töreni düzenledi. Kur’an tilavetinin ardından Silifke’ye misafir olarak gelen Aydıncık Müftüsü bir konuşma yaptı; Ruhen kendinizi o kutsal iklime hazır tutun. Peygamber efendimizin beldesine ve manevi huzuruna gidiyor ve onu ziyaret edeceksiniz. Bu yolculuk zaman zaman meşakkatli olabilir asla sabrı elden bırakmayın ve o kutsal iklime uygun davranın. Peygamber efendimize hepimizin selamlarını iletin. O topraklarda bulunduğunuz sürenin tamamını ibadet ile meşgul olarak geçirin. Bu çıkacağınız yolculuk bir gezi bir seyahat değildir bunun bilinci ve şuuru ile hareket edin. Ülkemiz, Milletimiz ve İslam âlemi için duada bulunmanızı sizlerden istirham ediyorum. Umrede görevlerinizi sağlık ve afiyet içerisinde tamamlayıp yeniden ülkemize, ailelerinize sevdiklerinize kavuşmanızı cenabı Allahtan niyaz ediyorum” dedi.

Merkez Alaaddin Camii imam hatiplerinden Ali Dimlioğlu ve Mürsel Çakmaker hocamızın rehber olarak gideceği umre kafilesinde 63 Silifkeli vatandaşımız bulunuyor.

Dimlioğlu; Umre vazifesini yerine getirecek adaylara yardım etmeyi amaçladıklarını dile getirerek, Umre’ye gidecek olan vatandaşlarımıza elimizden gelen yardımı yapacaklarını söyledi. Umrecilere ‘yolunuz açık olsun’ diyen  Dimlioğlu, Allah bizlere sağlıkla sıhhatle gidip gelmeyi nasip eylesin dedi.

Umreye giden vatandaşlarımıza Merkez Alaaddin Camii imamhatibi Ali Dimlioğlu ve Mürsel Çakmaker rehberlik yapacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36