Vali Çakacak, Mersin Halkına Teşekkür Etti

Vali Çakacak, Mersin Halkına Teşekkür Etti

Vali Çakacak, Mersin Halkına Teşekkür Etti

 

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından gösterdiği vakur duruşuyla ilk günden bu yana Cumhuriyet Meydanı'nı doldurarak Demokrasi Nöbeti tutan Mersin halkına teşekkür etti.

Vali Çakacak, Demokrasi Nöbeti'nin sona ermesinin ardından bir teşekkür mesajı yayınladı. Çakacak mesajında, Mersinlilerin çiftçisi, esnafı, memuru ve medyasıyla hep birlikte dik bir duruş sergileyerek, milli iradenin sembolü olan 'Gazi Meclis'i bombalayan, silahsız halkına kurşun yağdıran darbeci vatan hainlerine 'dur' dediğini belirtti. Mersinlilere seslenen Çakacak, teşekkürünü şu cümlelerle ifade etti: "O elim geceden bu yana tüm Türkiye'de olduğu gibi her akşam Cumhuriyet Meydanı'nı tıklım tıklım doldurarak vatanımıza, demokrasimize ve milli irademize sahip çıktınız. Sizler bu meydanlarda oldukça bizler de görevimizin başında olacağız. Hiç şüpheniz olmasın ki, devletimizin ve milletimizin daha da yücelmesi noktasında elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacağız. Gösterdiği vakur duruş ile ilk günden bu yana Demokrasi Nöbeti tutan aziz Mersinlilere, meydanları boş bırakmayan vatandaşlarımıza, maddi ve manevi destek veren medya mensuplarımıza, hayırsever iş insanlarımıza, derneklerimize, vakıflarımıza, meslek odalarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyor, vatan ve demokrasi uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bir daha böyle kötü günler yaşamamak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36