Vali Su, kapanan yolda incelemelerde bulundu

Bir süre önce heyelan nedeniyle kapanan Silifke-Mut karayolunda incelemelerde bulunan Mersin Valisi Ali İhsan Su, kapanan yol üzerinde yürütülen çalışmalar hakkında karayolları yetkililerinden bilgiler aldı.

Vali Su, kapanan yolda incelemelerde bulundu

 Bir süre önce heyelan nedeniyle kapanan Silifke-Mut karayolunda incelemelerde bulunan Mersin Valisi Ali İhsan Su, kapanan yol üzerinde yürütülen çalışmalar hakkında karayolları yetkililerinden bilgiler aldı.

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok tarafından karşılanan Mersin Valisi Ali İhsan Su ve beraberindeki heyet, bir süre önce heyelan nedeniyle kapanan Silifke-Mut karayolunda incelemelerde bulundular. Yapılması gereken çalışmalar hakkında Karayolları yetkililerinden de bilgiler alan Vali Su, Göksu vadisi mahallelerinin kent merkezi ile bağlantısını sağlayan Ekşiler yolunu geçici olarak trafiğe açan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a da teşekkür etti.

Mersin Valisi Ali İhsan Su konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bir süre önce heyelan nedeniyle kapanan Silifke-Mut karayolunun tekrar trafiğe açılması için gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Kapanan yola alternatif olarak Ekşiler mahallesinde Silifke Belediyemiz tarafından geçici bir yol açılmıştır. Sadece küçük araçların faydalandığı bu yol sayesinde Göksu vadisi mahalleleri kent merkezi ile bağlantı kurmaktadır. Bu mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız geçici olarak bu yol üzerinden ulaşım sağlamaya devam edecektir.  Mut-Silifke arası karayolu ulaşımı ise geçici olarak Gülnar ilçe sınırları içerisinden sağlanmaktadır. Heyelan nedeniyle kapanan Silifke-Mut karayolu üzerinde başlatılan çalışmaları kısa sürede tamamlayarak bu yolun tekrar trafiğe açılmasını sağlayacağız. Bu konuda gerekli çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

Değirmendere, Kargıcakve Evkafçiftliği mahallelerinin de aralarında bulunduğu Göksu vadisi mahallelerini de ziyaret eden Mersin Valisi Su, burada da vatandaşlarla bir araya gelerek Silifke merkezi ile bağlantılarını sağlayan ve heyelan nedeniyle kapalı olan yolun açılması ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36