Vatandaşlardan Altunok’a ziyaret

Vatandaşlardan Altunok’a ziyaret

Vatandaşlardan Altunok’a ziyaret

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, kendisini makamında ziyaret eden Kavak Mahallesi Muhtarı Hasan Kaya ve beraberindeki vatandaşların ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u mahalle sakinleri ile birlikte makamında ziyaret eden Kavak Mahallesi Muhtarı Hasan Kaya yaptığı konuşmada, “Başkanım, belediye ekipleri Kavak mahallemizde yeni yolların açılması, parke taşı döşemesi, temizlik ve asfaltlama çalışmaları yapmaktadır. Belediyemiz tarafından mahallemize yapılan hizmetleri yakından takip eden vatandaşlarımızla birlikte bugün sizleri ziyaret ederek teşekkür etmek için geldik. Özellikle yaz aylarında artan nüfusumuzla birlikte mahallemizde ortaya çıkan sorunların belediyemiz tarafından ele alınması ve bu sorunların çözülmesi tüm mahalle halkımızı memnun etmiştir. Belediye hizmetlerini Kavak mahallemize getirerek halkımızla buluşturduğunuz için sizlere ve değerli ekibinize teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarete gelenler arasında Ayşe (75) ve Mustafa Koçak (78) çifti de kendi el dokuması hediyeyi Başkan Altunok’a hediye ederek, “Başkanım, Hem Silifke’mize hem de Kavak Mahallemize yaptığınız güzel hizmetler için size minnettarız. Allah’ım sizlere güç kuvvet versin, başarılarınız daim olsun” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kavak Mahallesi sakinlerinin bu ziyaretinden dolayı büyük bir heyecan yaşadığını belirten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Bizim görevimiz ilçemize ve halkımıza hizmet etmektir. Belediyemizin imkanları dahilinde her mahallemize ulaşarak vatandaşlarımızı belediye hizmeti ile buluşturmaya gayret gösteriyoruz. Bu mahallelerimizden birisi de Kavak Mahallemizdir. Muhtarımız Hasan Kaya aracılığı ile belediyemize ulaşan hizmetleri biz de değerlendirerek acil ihtiyaçların yapılması için çalışmalar yapıyoruz. Ekiplerimiz şu anda Kavak Mahallemizde çalışmalarını sürdürmektedir. Bugün ziyaretleri ile bizleri onurlandıran değerli Kavak Mahallesi sakinlerimize, muhtarımıza ve en önemlisi ise Ayşe teyzemize ve Mustafa Amcamıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bana getirdikleri bu anlamlı el dokuması hediye ise evimin en güzel köşesinde yer alacaktır. İlçemizi geliştirmek ve kalkındırmak adına her alanda hizmet üretirken en önemli yatırımı ise insanlarımıza yapmayı asla ihmal etmiyoruz. Bir toplumda dayanışma, kardeşlik, birlik ve beraberlik olmazsa yapılan yatırımların hiçbir kıymeti olmaz. Her yaştan vatandaşımızın ilçemizde huzurlu, güvenli ve sağlıklı alanlarda yaşamasının yanı sıra ihtiyaç duyduğu hizmetleri ayaklarına kadar götürmekte bizim asli görevimizdir. Silifke Belediyesi olarak hizmetlerimizle halkımızı buluşturmaya devam edeceğiz” diyerek konuşmasını sürdürdü.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79