Veteranlar Başkanvekili Altunok’u Ziyaret Etti

Veteranlar Başkanvekili Altunok’u Ziyaret Etti

Veteranlar Başkanvekili Altunok’u Ziyaret Etti

Silifke Taşeli Veteranlar Spor Kulübü Başkanı Hilmi İnce ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u ziyaret ederek, hizmetlerinde başarılar diledi.

Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kendisine verilen çiçek ve formayı alan Başkanvekili Sadık Altunok, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini bundan sonrada bu desteklerin devam edeceğini söyledi.

ALTUNOK: “VETERAN TAKIMLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Taşeli Veteranlar Spor Kulübü Başkanı Hilmi İnce ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Kentimizin adını gerek yerel basında gerekse ulusal platformlarda duyurmaya ve kulüp olarak başarılar elde etmeye devam ediyorlar. Silifke Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız. Maddi ve manevi imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36