Yeni Araçlar Mersin’in Hizmetinde

Yeni Araçlar Mersin’in Hizmetinde

Yeni Araçlar Mersin’in Hizmetinde

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin’e sunduğu hizmet olanaklarını artırmak, daha geniş alanda, daha hızlı hizmet verebilmek için araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde hizmet vermek üzere 388 yeni araç ve iş makinesi hizmet veren araç filosuna dâhil edildi.

 

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde olduğu gibi ilçeler ve mahalle statüsüne dönüşen köylere daha kaliteli ve hızlı hizmet götürmek amacıyla iş makinesi filosunu yeni araçlarla büyütüyor.

 

Büyükşehir Belediyesi alınan yeni iş makineleri ve araçlarla sorumluluğunda olan bölgelere daha hızlı ve etkili hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi, Mersin’i daha modern bir kent statüsüne kavuşturmak, görev ve sorumluluk sahasına eklenen ilçeler ve mahalle statüsüne dönüşen köylerde modern ve kaliteli hizmet vermek adına çalışmalarına hız verdi. Araç filosuna eklenen yeni iş makineleri ve araçlarla değişik koşullarda ve zorlu arazilerde kesintisiz hizmet verecek.

 

Park ve Bahçeler Dairesi için 169, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi için 85, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi için 55, Fen İşleri Dairesi için 10, İtfaiye Dairesi için 17, Ulaşım Dairesi için 6, Zabıta Dairesi için 2, Veterinerlik Dairesi için 4, Muhtarlık Dairesi için 5, Engelliler Dairesi için 1, Sosyal Hizmetler Dairesi için 2 ve Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi için 3, toplamda 16 dairede kullanılmak üzere 388 araç Mersin’e hizmet için Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermek için yola çıktı.

 

Kısa bir süre önce alınan pikap, çift kabin kamyonet, vakumlu yol süpürme aracı, Su tankeri, damperli kamyonet, traktör, kanal kazıcı, ekskavatör, teleskopik platform araç, silindir, asfalt distribütörü, sathi kaplama distribütörü, dezenfekte ve yıkama aracından oluşan 388 araçlık filo il merkezi ve tüm ilçelerde kaliteli, hızlı ve etkili hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36