Yine o kavşak yine kaza

Yine o kavşak yine kaza

Yine o kavşak yine kaza
 

Mersin’in Silifke İlçesine bağlı  Burunucu Mahallesi Taşucu Silifke yolunda trafik kazası meydana geldi. Tek taraflı meydana gelen kazada iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Kaza bugün öğle saatlerinde meydana geldi: 33 EAT 33 plakalı otomobil kavşağa gelince kavşağın yüksekliğini fark edemeyerek yoldan aşağı düştü. Durumu gören vatandaşların 112 ‘yi aramasıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan iki kişiyi Silifke Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Aynı kavşakta sık sık kaza meydana geldiğini ve bu kazaların önüne geçmek için Karayolları Bölge Müdürlüğüne dilekçe ile başvuru yaptıklarını belirten Burunucu Muhtarı Ali Şahin, uzun zaman önce verdiği dilekçeye olumlu bir cevap alamadıklarını ve mahalle halkıyla birlikte yeniden dilekçe vereceklerini söyledi.

Muhtar Şahin, her ay Silifke Kaymakamlığı tarafından yapılan muhtarlar toplantısında da sık sık bu sorunu dile getirdiğini ve şuana kadar hiçbir yetkiliden cevap alamadıklarını söyledi.

Geçtiğimiz yıl yaz aylarında yapılan yol çalışması sonrasında yolun yükselmesi nedeniyle tali yol bulunan yerin yapılan yol nedeniyle yükseldiği, yoldan geçen araçların ise bu yolu görme sansını kaybederek sık sık aynı bölgede kazaların meydana geldiğini kaydetti.

7 BİN DÖNÜM TARIM ARAZİSİNE GİDEN YOL

Muhtar Şahin, “Burada çok sık kaza oluyor. Ölümlü kazarlarla da karşılaştık.  Kaza yerinde ne uyarı tabelası var nede başka bir uyarı, sürücülerde bu yola girmek istiyorlar ve yükseklik nedeniyle takla atıyorlar.  Muhtar Şahin; vatandaşta bu durumdan oldukça şikayetçi.  Çünkü Gülümpaşalı Mahallesi ve Burunucu Mahalle çiftçilerinin 7 bin dönümlük tarım arazilerine giden yol burası. Hafta geçmiyor ki yeni bir kaza meydana gelmesin. Biz yetkililerin biran önce bu soruna çare bulmalarını istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36