Yoldaki tehlikeye önlem alındı

Yoldaki tehlikeye önlem alındı

Yoldaki tehlikeye önlem alındı

Silifke Mersin karayolu üzerindeki seyyar tezgahlarda bu yıl önlemler alındı.
 HABER: ATİKE CEYLAN

Karayolları yol kenarlarındaki ve yola güvenlik şeride yakın olan tezgahlar belirli bir seviyeye çekildi.

Olası bir kazayı önlemek adına yapılan bu çalıma vatandaşlar tarafından beğeni topladı.

Geçtiğimiz yıllarda sık sık gazetemizde gündeme getirdiğimiz bu konu yetkililerin dikkatini çekti. Geriye çekilen meyve tezgahlarıyla  gerek kendi can güvenliklerini için  gerekse sürücü ve diğer vatandaşların can güvenliğini sağlamanmış olacak.

Yetkililerden Allahrazı olsun

 Bu durumu gören ve yapılan çalışmayı doğru bulan vatandaşlar şunları dile getirdiler; “Her yıl bu yol üzerinde  araç sürüyoruz. Bazen araç sollarken bazen de önümüzdeki aracın acilen tezgahlarda durması nedeniyle zor anlar yaşanıyordu. Hatta öyle ki tezgahlardaki vatandaşlar meyve satmak için neredeyse yolun çizgisini aşıp yola kadar uzanıyorlardı. Hal böyle olunca da kazalar kaçınılmaz oluyordu. Bu yıl yapılan bu çalışma bizleri çok mutlu etti. Zaten sıcak memleket olmasından dolayı sık sık kazalar meydana geliyor, birde bu tezgahlar vatandaşı zor duruma sokuyordu. Bunu gören yetkililerden allahrazı olsun” . 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36