Yüksekokulda Çevre Düzenlemesi

Yüksekokulda Çevre Düzenlemesi

Yüksekokulda Çevre Düzenlemesi

Selçuk Üniversitesi Silifke – Taşucu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Mustafa Karaduman,  Yüksekokulda çevre düzenlemesi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 Müdür Karaduman,  Yüksekokul çevresinde düzenlemelerin hızla devam ettiğini, öncelikli olarak yüksekokul sınırlarının tel örgü ile çevrilerek sınırların belirlendiği ve koruma altına alındığı daha sonra, Silifke Orman İşletme müdürlüğünün katkıları ile belirlenen sınırlar içerisinde temizleme çalışmaları yapıldığı, zeytin ve harnup ağaçlarının aşılandığını şu an ise Silifke Belediyesinin tarafından temin edilen çeşitli ağaçlar, çiçekler ve süs bitkilerinin ( çam, Amerikan sarmaşığı, mazı, zakkum vb.) gönüllü personel ve Bahçe Tarımı Programı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından dikilerek yüksekokul sınırları içerisinde bulunan alanlarda güzelleştirme çalışmalarının yapıldığını belirtti. 

Müdür Karaduman,  Silifke – Taşucu MYO ile Silifke de bulunan tüm kurum ve kuruluşlar arasında iletişim ve yardımlaşmanın giderek artmasının Silifke için önemli olduğunu belirterek, yüksekokul çevresinin güzelleştirilmesi için kendilerinden yardımlarını esirgemeyen Silifke Belediye başkanı Mustafa Turgut, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar ve Silifke Orman İşletme Müdürü Mustafa Aslan’a teşekkür ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79