ZABITADAN SEYYAR HURDACILARA OPERASYON

ZABITADAN SEYYAR HURDACILARA OPERASYON

ZABITADAN SEYYAR HURDACILARA OPERASYON

 

Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin seyyar hurdacılık yapan, çek çek tabir edilen araçlarla karton, şişe ve kâğıt toplayıcılarına yönelik operasyonları devam ediyor. Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada; çağ dışı bir görünüm sergileyen ve yoğun şikâyetlere neden olan karton, şişe ve kâğıt toplayıcılarına yönelik operasyonların belirli zamanlarda zabıta ekiplerince yapıldığı bildirildi.

 

AMACIMIZ VATANDAŞIN HUZURLU VE GÜVEN İÇİNDE YAŞAMASI 

Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler trafikte tehlike oluşturan kâğıt toplayıcılarına karşı operasyon düzenledi. Halkın yoğun şikâyet ve taleplerine karşı düzenlenen operasyonlarda zabıta ekipleri, özellikle kentin işlek caddelerinde trafiği olumsuz yönde etkileyerek, halkın can ve mal güvenliği konusunda tehlike arz eden kâğıt toplayıcılarına göz açtırmadı.Erdemli Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları çalışmada, gürültü ve görüntü kirliliği yapan seyyar hurdacılara, karton, şişe, kâğıt ve benzeri malzemeleri toplayanlara yönelik operasyon düzenledi. Rutin denetimler dışında çevreye zarar veren ve hurdacılık yapan arabaların toplatılması konusunda Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışma yaptığını söyleyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şikâyetler üzerine çalışmaları arttırdıklarını kaydetti. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gelen ihbarlar sonucu çek çek tabir edilen araçlarla karton, şişe ve kâğıt toplayıcılarını yakın takibe aldıklarını belirtti. Başkan Tollu, amaçlarının vatandaşın huzurlu ve güven içinde yaşamını sürdürmesini sağlamak olduğunu ifade ederek, ‘’Bizim için öncelik her zaman vatandaşlarımızın önce can, sonra mal güvenliğidir’’ dedi.

Erdemli Belediyesi Zabıta ekipleri yetkilileri, düzenlenen operasyonların sadece kâğıt toplayıcılara yönelik olmadığını ve yasalara uymayan, halkın güvenliğini hiçe sayan her türlü konuda devam edeceğini beyan ederken, vatandaşların yoğun şikâyeti üzerine uygulama yaptıklarını çalışmaların sürdürüleceğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36