Akdeniz Haberler

Silifke’li çocuklardan büyük başarı

EĞİTİM

Silifke’li çocuklardan büyük başarı

Kütahya'da yapılan Minik yıldız Muaythai Türkiye Şampiyonasında Silifke Belediye Spor bünyesinde bulunan Muaythai branşı 13 sporcu, 3 altın, 3 gümüş, 3 bronz madalya alarak yarışmayı tamamlarken, Silifkelileri sevindirdi.

Muaythai Türkiye Şampiyonasında Silifke Belediye Spor bünyesinde bulunan Muaythai branşı 13 sporcu, 3 altın, 3 gümüş, 3 bronz madalya alarak yarışmayı tamamlarken, Silifkelileri sevindirdi.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Türkiye Muaythai Federasyonunun Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100. Yılı Minik Yıldızlar Muaythai Türkiye Şampiyonası DPÜ Kapalı Spor Salonun da yapılırken, etkinlikte 10-11 Yaş Çocuklar ve 12-13 Yaş Yıldızlar kategorilerinde 860 sporcu katıldı.

SPORCULARIMIZ FARKINI GÖSTERDİ

Kütahya da yapılan şampiyona da derece yapan Silifke Belediye Spor Kulüp yöneticilerini, antrenörü, sporcuları ve ailelerini makamında kabul eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Başarılı sporcularımızın bizleri ziyaretleri onurlandırdı. Belediye olarak her zaman takımımızın, sporcularımızın yanındayız ve destekçisiyiz. Sporcularımız Kütahya’da yapılan şampiyona da farkını gösterip Silifkemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Sporcularımıza, kulüp yöneticilerimize, takım antrenörümüze ve ailelerine teşekkür ediyorum.” dedi

SİLİFKEMİZE MUTLULUK YAŞATAN SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM

Kütahya' da yapılan şampiyonada derece yapan kulüp sporcularını ve Antrenör Teslime Çelik’i tebrik eden Silifke Belediye Spor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Silifke Belediyespor Kulübü çok köklü bir kulüp. Göreve geldiğimizden bu tarafa Belediye Başkanımız Sadık Altunok önderliğinde yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte birçok güzel işe imza attık. Spor futboldan ibaret değildir. Tüzük değişikliği ile faaliyetlerimiz arasına tenis, muaythai, wushu, atletizm, bilardo, karete, teakwando, basketbol, voleybol gibi birçok spor branşını ekledik. Muaythai branşında Teslime Çelik Hocamızla birlikte yeni bir sayfa açtık. Kütahya’da yapılan şampiyonada sporcularımız başarılı oldu. 13 sporcumuz 3 altın, 3 gümüş, 3 bronz madalya kazanarak hem kulübümüzü, hem Silifkemizi hem de ailelerini sevindirdiler. Yöneticiler olarak her zaman sporcularımızın yanındayız ve destekleyeceğiz.” dedi.

SİLİFKEMİZİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK

Kütahya’da yapılan şampiyona da başarılı maçlar çıkararak Silifke’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini, kazandıkları başarıları geçmiş zaman da hayatını kaybeden ve manevi varlıklılarını her zaman yanın da hissettiği Selçuk Derya ve annesi Ayşe Çelik'e ithaf ettiğini belirten Silifke Belediye Spor Kulübü Muaythai Antrenörü Teslime Çelik, “26-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Kütahya'da yapılan şampiyonada 13 sporcumuz ile mücadele ettik. 3 altın, 3 gümüş, 3 bronz madalya alarak şampiyonayı tamamladık. Kendi yaşıtlarında sporcularımız Elanur Morca, Mehmet Efe Kaydağ, Nira Göke Türkiye Şampiyonu oldu. Büşra Naz Çelik, Emin Ziya Karabacak, İrem Su Çalışkan Türkiye ikincisi olurken, Ayşe Elvin Toprak, Ecrin Tokmak ve Öykü Ece Yılmaz Türkiye üçüncüsü oldu. Kulübümüzü, Silifkemizi sevindirdiğimiz için çok mutluyum. Bizlere maddi manevi destek veren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a, Kulüp Başkanımız Gürhan Dölek’e, yönetim kurulumuza, sporcularımızın ailelerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı sürdürüp, inşallah farklı yarışmalarda da başarılı sonuçlar alacağız.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.