Akdeniz Haberler

Gülnar’ın tek Cam Balkon İmalat ve Showroom salonu açıldı

GÜNDEM

Gülnar’ın tek Cam Balkon İmalat ve Showroom salonu açıldı

Gülnar bölgesin ’de tek Cam Balkon İmalat ve Showroom salonu açıldı. Açılış 5 Temmuz saat 12’ de Gülnar da gerçekleştirildi.

Cam Balkon İmalat ve Showroom görkemli bir törenle gerçekleştirilirken, Açılışa; Gülnar Kaymakamı Mustafa Ayvat , Gülnar Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri ,Mahalle Muhtarlar, Gülnar esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cam Balkon İmalat ve Showroom Fikret Şimşek / Ramazan Er’in ortaklığında hizmet verecek olan Cam Balkon İmalat ve Showroom Cam Bolkon, Showroom, Çelik Kapı, İç Kapı, Duşa Kabin, Laminant Parke,Çatı ,Amerikan Siding gibi ürünşlerle Gülnar ve çevre halkına hizmet verilecektir.

Gülnar Kaymakamı Mustafa Ayvat “ Gülnar’ımızda bu tarz yeni iş yerinin açılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Bütün girişimcilerimizin arkasındayız. Gülnar’ımızı beraber daha da güzelleştireceğimize ve geliştireceğimize inanıyorum. Fikret bey ve Ramazan beye açtıkları iş yeri içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Fikret Şimşek “ Gülnar’ımızda eksiklerini görerek bu işe girdik. Getireceğimiz yeniliklerin ilçemizi daha da güzel bir hale getirmesini umuyoruz. Kaymakamımıza teşekkür ediyorum, desteklerini bizim gibi yeni girişimcilerden çekmemesini istiyoruz. Buraya gelen başta kaymakamımız olmak üzere bütün gelenlere teşekkür ediyoruz.”

Kurdelenin kesilmesinin ardından iş yerinin gezilmesi ve kokteyllerin verilmesiyle açılış sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.