Akdeniz Haberler

Antalya’da Silifke Poyrazı Esti

SPOR

Antalya’da Silifke Poyrazı Esti

Antalya Kemer’de Konyaspor Futbol Okullarının katıldığı turnuvada Konyaspor Silifke Futbol Okulu sporcuları başarılı maçlar çıkartırken, gelecek adına umut verdiler.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

İlk ve orta dereceli okulların bir haftalık tatile girmesini değerlendirerek tüm çevre illerden gelen sporcuları ağırlayan turnuvada akademi antrenörleri ile scout ekibinin de takip ettiği turnuvada Konyaspor Silifke Futbol Okulu, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 doğumluların oluşturduğu takımlar katıldı.

Konyaspor Silifke Futbol Okulu, 18 takım arasından 2010-2011 doğumlu sporcular, turnuvayı 2. bitirirken, 18 takım arasından 2008-2009 doğumlu sporcular 5. olarak bitirdi. 2007 doğumlu 2 sporcunun katıldığı takım ise turnuva da 3. oldu.

Bu tarz turnuvaların genç sporcuların gelişimi için gerekli olan maç performansı artımı ve fazla maç oynama imkânı tanındığını için faydalı olduğunu belirten Konyaspor Silifke Futbol Okulu Antrenörü Sadık Işık, “Konyaspor Futbol Okulu ailesine katıldığımız ve bu ailenin bir parçası olduğumuz için mutluyuz. 5-15 yaş sporcularımızın Silifke’de gençlerin başarı hikayesi yazmalarına yardımcı oluyoruz. Ayrıca Silifke’de gençlerin hem futbol hayatlarına hem de okul eğitimlerine katkı sağlayarak başarılı olmalarını arzu ediyoruz. Antalya Kemer’de Konyaspor Futbol Okullarının katıldığı turnuvaya da katıldık. Katıldığımız bu tarz turnuvalar ile sporcularımızın fiziksel ve mental gelişiminin yanında müsabaka performansını yakalayarak fazla maç oynama imkanları oldu. Gelişimlerini sürdüren Konyaspor Silifke Futbol Okulu öğrencilerimize büyük katkı sağladığını düşündüğümüz bu tip düzenlenen organizasyonlara katılmaya devam edeceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Konyaspor Silifke Futbol Okulu Antrenörü Ahmet Günay ise, “Konyaspor Futbol Okullarının katıldığı turnuvada olmaktan büyük mutluluk duyduk. Sporcularımıza turnuvada oynadığımız maçlar büyük bir deneyim oldu. Konyaspor Silifke Futbol Okulu olarak 18 takım arasından 2010-2011 doğumlu sporcularımız, turnuvayı 2. bitirirken, 18 takım arasından 2008-2009 doğumlu sporcularımız 5. olarak bitirdi. 2007 doğumlu 2 sporcunun katıldığı takım ise turnuva da 3. oldu. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Konyaspor Silifke Futbol Okulu olarak Silifke’de çalışmalarımıza devam edeceğiz. 5-15 yaş sporculardan ailemize katılmak isteyenler bizlerle irtibata geçebilirler. Turnuva da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.