Akdeniz Haberler

Silifke takımları zirvede yer alıyor

SPOR

Silifke takımları zirvede yer alıyor

Mersin 1. Amatör Küme E grubunda mücadele eden Silifke takımları Silifke İdman Yurdu ve Silifke Göksuspor puan sıralamasında ilk ikide yer alarak Süper Amatör Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.

HABER:ATİKE CEYLAN KAÇAR

Ligde 12 puanla namağlup lider olarak yoluna devam Silifke İdman Yurdu, Taşucu Şehir Stadında karşılaştığı Silifke Gülnarspor’u 2-0 yendi. Ligde 9 puanla 2. Sırada bulunan Silifke Göksuspor ise Anamur Gençlikspor’u 2-1 ile geçti. Taşucuspor, Aydıncıkspor’u gole boğarken, karşılaşmadan 7-3 galibiyetle ayrıldı. Çavuşbucağı ise evinde Bozyazı Belediyespor’a 2-1 yenildi. Ligin dibine demir atan Silifke Bahçeköyspor’da Mut İdman Yurdu Belediyespor’a 11-1 yenilerek tarihi fark yedi. Grubun diğer maçında da Anamur Muzspor ile Sertavul Esnafspor 1-1 berabere kaldı.

Mersin 1. Amatör Küme E grubunda 5. Hafta maçları ise şu şekilde; Silifke Bahçeköyspor-Taşucuspor, Mut İdman Yurdu Belediyespor- Silifke İdman Yurdu, Silifke Gülnarspor-Silifke Göksuspor, Anamur Gençlikspor-Anamur Muzspor, Sertavul Esnafspor-Çavuşbucağıspor, Bozyazı Belediyespor-Aydıncıkspor karşılaşmaları oynanacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.