Akdeniz Haberler

Ünal Ünüvar Futbol Turnuvası sona erdi

SPOR

Ünal Ünüvar Futbol Turnuvası sona erdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Ünal Ünüvar Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonluğunu 6 Pas Sayspor göğüsledi.

Turnuvaya katılan bütün takımları ve oyuncuları tebrik eden CHP Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Arslan, “CHP Gençlik Kolları olarak sosyal etkinliklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Hepimizin güzel bir vakit geçirmesi ve sosyal bir aktivitede yer almamızı sağlamak için halı saha futbol turnuvası düzenledik. Gençlerimizi ve futbol severlerimizi bir araya getirdik.

Kışın salonlarda ve yazın açık havada tertiplediğimiz bu etkinlikler ile gençleri hem spora alıştırıyor hem de bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlıyoruz. Gençlere sporu sevdirmek, boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak ve onların fiziksel ve sosyal aktivitelere katılımını sağlıyoruz. Düzenlediğimiz bu turnuvalara katılım yoğun oldu. Önümüzdeki süreçte daha kapsamlı ve geniş katılımlı turnuvalar düzenlemeyi planlıyoruz.

Turnuvamıza katılan futbolcularımıza, İlçe Başkanımız Bünyamin Uçar'a,6Pas Halı saha işletmecisi Şimşek Akay'a,Mersin Şef Tantuniye, Nisa Vitamin Durağına, Bizim Cafe’ye, Siyah Beyaz Sanat Merkezine, MİY forma tedarikçisi Yılmaz Padır'a ve özellikle büyük emek harcayan CHP Silifke Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerimize teşekkürü bir borç biliriz. Herkesin emeğine ve yüreğine sağlık…” diye konuştu.

6 Pas Saysporun şampiyon olduğu ve Taşucu MYOspor’un ikinci geldiği turnuvalara Kaybedenler Kulübü, CHP Gençlik, Devlet Hastanesi-A Takımı spor, Silifke Bel. Garaj, Akçakılspor, 6 Pas Say spor, Kulüp Arena, Silifke Bel. U19, Akgençlikspor, Bahçeköyüspor, Fırtına spor, Real Wariors, Silifke Mtipispor, Devrimciler spor, Göksu Spor, Tepe Toros Gençlikspor, Taşucu Myo spor, Silifke Bilbao Kulübü ve Atakentspor takımları katıldı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.