Akdeniz Haberler

ÖĞRENCİLERE KARNE ŞENLİĞİ

YAŞAM

ÖĞRENCİLERE KARNE ŞENLİĞİ

 

Silifke Belediyesi tarafından 2. Geleneksel Karne Şenliği düzenlendi. Göksu Parkı’nda düzenlenen Karne Şenliğinde, öğrenciler ve velileri doyasıya eğlendiler.

Geçtiğimiz yıl öğrenciler ile velilerin yoğun katılımıyla 1.’si gerçekleştirilen Karne Şenliği bu yıl daha coşkulu ve geniş kapsamlı hale getirildi. Şenliğe katılan büyük küçük bütün öğrenciler yapılan etkinliklerde doyasıya eğlenerek stres attılar. Şenlikte meydanı dolduran öğrenciler yıl boyunca yaşadıkları sınav stresi ve ders yorgunluklarını atma imkânı buldular.

DONDURMA İKRAMI YAPILARAK, ÇOCUKLAR BİLGİLENDİRİLDİ

Etkinliğe tüm Silifke halkını ve özellikle öğrenciler ile ailelerini davet ettiklerini açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz karne şenliğimizde öğrencilerimiz ve aileleri heyecanlı ve bir o kadarda güzel bir gün geçirdiler. Etkinliklerimizde sandalye kapma yarışması, balon patlatma yarışı, tiyatro gösterimi, boyama, çuval yarışı, mumya yarışması, deve-cüce yarışması, mandal takma yarışması, dans ve oyun gösterileri gibi çeşitli aktiviteler yapıldı. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda hem öğrencilerimizin eğlenerek stres atmasını hem de velilerin çocuklarıyla hoşça vakit geçirmelerini sağladık. Silifke Belediyesi olarak kültürel, sosyal ve sanatsal etkinliklere her zaman önem vermeye devam edeceğiz” dedi. Gönüllerince eğlenen çocuklara stantlarda dondurma ikramı yapılarak, oyun alanlarında doyasıya eğlenmeleri sağlandı.

MİNİK ÖĞRENCİLER ÇOK MUTLU OLDULAR

Şenliğe katılan öğrencilerden Ayşe Barutcu, “Burada eğleniyoruz. Annem ve babamla geldim. Ders notlarım çok iyi. Böyle bir etkinlik düzenledikleri için belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi. Öğrenci velilerinden Mustafa Kaya ise, “Silifke Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız bu güzel yarışmalarda ve etkinliklerde doyasıya eğlendiler. Tabi ki onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Geçen yıl ilk defa olmasına rağmen güzel olmuştu. Fakat bu yıl daha da güzel oldu. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

SİLİFKE BELEDİYESİ İLÇEMİZE CANLILIK GETİRİYOR

Silifke’de yaşamaktan her geçen gün mutlu olduğunu ifade eden öğrenci velilerinden Selime Suskun ise, “Belediyemiz şehrimizi her geçen gün daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışıyor. Festivaller, şenlikler, seminerler, kültürel faaliyetler ve sporsal etkinliklerle Silifke her geçen gün gelişen bir konuma geliyor. Burada yaşamaktan büyük mutluluk duyuyorum ve şanslı olduğumu hissediyorum. Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.