Akdeniz Haberler

Başkan Turgut, ‘Esnaflarımıza sahip çıkalım’

YEREL

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Üretimden tüketime giden bu yolda alnının teriyle çalışan tüm esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum’ dedi.

Değişik mahalle ve caddelerdeki esnafları ziyaret etmeyi sürdüren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Demirciler sokağında esnaf ve vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Halkının talep ve sıkıntılarını not alarak anında çözüm üreten Başkan Turgut, genç yaşlı herkesle tokalaşıp talepleri ve sıkıntıları dinledi.

İlçenin gelişmesinde esnafların önemli rol üstlendiğini belirten Başkan Mustafa Turgut, “İlçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmaları yerinde, sokak sokak gezerek vatandaşlarımızla birlikte istişare yaparak denetliyoruz. Mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyerek, gerekli birimlere yönlendirmesini yaparak çözüme kavuşturuyoruz. Her zaman hizmet için ve halkımızın rahatlığı için çalışacağız. Zaten her hafta Salı günleri düzenlediğimiz halk günlerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Halk günü dışında görüşmek isteyen kişilere her zaman kapımız açık. İşinden, gücünden ve rahatsızlığından dolayı belediyeye kadar gelemeyen vatandaşlarımızda var. Bizde onların ayağına kadar gidiyor, taleplerini, fikirlerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Halkın sıkıntısını, isteğini bilmeden anlamadan bu şehre hizmet edemeyiz. Bu bölgede yaşayan insanların neye ihtiyacı varsa o konuda çalışmalarımızı yapıyor ve halkımıza sunuyoruz" dedi.

Kahvehanesinden, manavına, berberinden, lokantasına kadar bütün esnafa uğrayarak herkesle birebir görüşen Turgut, “Silifke’miz o kadar hızlı değişiyor ve büyüyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Silifke’mizi tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.